SEOkey Informatikai Kft.

SEOkey Informatikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Weboldalak és webáruházak készítésével foglalkozunk.

Ha eleged van a kóklerekből, fizettél már elég tanulópénzt, lassú, csúnya, nem mobilbarát az oldalad, problémád van a jogi és pályázati megfeleléssel... Segítségre van szükséged, grafika, marketing terén? Akkor keress minket!

Tőlünk nem csak egy weboldalt kapsz, hanem egy megoldást és stratégiát arra, hogy elérd az online céljaidat.

További részletekért és referenciákért látogasd meg weboldalunkat: www.seokey.hu

Esettanulmány

Ügyfelünk, a Karapin Bt. több, mint 10 éve van jelen a hazai piacon. Profiljuk a rögzítéstechnika, ezen belül: szegező -és kapcsozógépek; szegek, kapcsok; univerzális és speciális hotmelt ragasztók, ragasztógépek, pneumatikus kiegészítők; gyorscsatlakozók, előkészítő egységek, tömlők és kompresszorok; akkumulátoros szerszámok széles körű választéka.

Termékeiket raktárról szállítják, így gyorsaságuknak, valamint megbízhatóságuknak és versenyképes áraiknak köszönhetően ügyfélkörük folyamatosan bővül.
Problémájuk fő forrása a teljesen elavult weboldal, ami nem támogatta az üzleti céljaikat és a marketinget.

Szerettek volna egy egységes, modern arculatot a meglévő helyett mely bizalmat sugároz, és meg lehet vele mutatni azt a minőséget, amit képviselnek a szakterületükön.

A rosszul működő, nem mobilbarát, nehezen kezelhető, lassú weboldalt szerették volna lecserélni egy mindennek megfelelőre, ami támogatja a komplex céljaikat és biztos alapot garantál a marketingjüknek.
Közel egy év telt el a weboldal és az online megújulás óta, azóta a visszajelzések alapján népszerűbbek és országosan ismertebbel lettek.

A tulajdonos véleménye a közös munkáról:
Mivel cégünk számára nagyon fontos a hatékony online jelenlét, ezért szerettünk volna egy, a legkorszerűbb trendeknek és követelményeknek megfelelő honlapot készíttetni veletek. Az általatok kialakított új design felülmúlja minden elvárásunkat: az oldal kezelhetősége szuper lett, átláthatóbb a látogató számára, az újításként bevezetett mobil verzióval pedig lehetővé tettétek, hogy bárhol élvezettel böngészhessék honlapunkat. Ezt a mai ’mobilos’ világban nagyon fontosnak tartom.

Az arculatunk egyedi, modern, kifinomult, könnyen átlátható, ezáltal jobban kezelhető és fantasztikus színvilágú lett, szerintem nincs olyan ügyfelünk, aki, ha ellátogat honlapunkra ne kapná fel a fejét, hogy ’Na, ez igen!’. Az arculat figyelemfelkeltő, ámde mégis szolid, az általunk forgalmazott termékek színvilágát követve. A menü használhatóbb lett, a tartalom egyértelmű, az információ pedig, ami a nyitólapon található pontosan elég a belépő látogató számára. A minőség, amiben dolgoztok a legszínvonalasabb, a honlapot esztétikussá tettétek.

Nagyon köszönjük a gyors, precíz, maximálisan hozzáértő munkátokat, melyben sokszor saját ötleteinket is megelőzve előttünk jártatok a weboldal készítése során! Segítőkészségetek, hozzáállásotok példaértékű! Cégeteket tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy profi, hozzáértő csapattal szeretne honlapot készíttetni!

Pócsi Nándor - karapin.hu