STEGA SYSTEM Informatikai Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

STEGA SYSTEM Informatikai Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a STEGA SYSTEM Informatikai Fejélesztő Kft., illetve munkatársai 1992 óta foglalkoznak vendéglátási informatikai rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával. Az általunk kifejlesztett STELLA rendszert a rugalmas kialakítás és a testreszabhatóság eredményeképpen a vendéglátás számos területén használják partnereink megelégedéssel. Referenciáink között találhatók elegáns éttermek, pizzériák, de gyorséttermek, snack bárak is sikeresen használják a rendszert.

Esettanulmány

A tesztelési, mérési és vezérlési megoldások területén világszinten élen járó National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre leányvállalatát Debrecenben az NI Hungary Kft-t. Az elmúlt évek során 200 fős cégből több mint 1500 főt foglalkoztató munkáltatóvá nőttük ki magunkat.
A partner munkavállalói részére elektronikus internet alapú ételrendelési és kiszolgálási rendszer létrehozása. Készpénzmentes fizetési megoldás kifejlesztése a napi menü étkezésben és a büfé-jellegű értékesítési helyeken.
Egy hibrid alkalmazás-felfő alapú megoldás segítségével a dolgozók előre le tudják adni az étkezési igényüket, azt online ki is tudják fizetni elektronikus egyenlegükből. A termelő konyha részére nagy segítség, hogy előre tudják miből mennyi adagot kell készíteni.
A menü igénybevétele esetén a rendszer az azonosító kártya beolvasás után a tálaló személyzet részére megmutatja, hogy az adott vendég mit rendelt meg előre, illetve , hogy a kitálát az ételekből még hány adagra fog vendég érkezni.
A büfékben szintén az azonosító kártya segítségével lehet az elektronikus egyenlegből kielégíteni a vásárlások ellenértékét.