pro MONTEL Távközlésfejlesztési és Kivitelező zártkörűen működő Részvénytársaság

pro MONTEL Távközlésfejlesztési és Kivitelező zártkörűen működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A pro MONTEL 20 éve a hazai kötöttpályás közlekedési rendszereket kiszolgáló távközlési és hírközlési hálózatok tervezője, építője és üzemeltetője. A cég állandó és tapasztalt mérnöki csapatának valamint kivitelezésben jártas dolgozóinak köszönhetően folyamatosan fejlődött, együtt az informatika és a távközlési ipar dinamikus fejlődésével. Társaságunk a meglévő és jövőbeli Vevői körének igényeit kielégítő szakmai munkáját állandó partneri kör bevonásával képes biztosítani.

Esettanulmány

A program részét képező cégek között megtalálhatók fővárosi, piaci alapon működő társaságok; fővárosi energiakereskedők; CO2 kvóta kereskedelemmel foglalkozó minősített cégek; ESCO cégek; Vidéki önkormányzatok; infrastruktúra és létesítményüzemeltetők; valamint elektromos jármű töltőállomások és háztartási méretű kis erőművek tulajdonosai, fenntartói.
Projektünk célja, hogy egy univerzális (multiközmű) központ okoshálózati operátor, teszt és minősítő rendszer létrehozása, amely hatékonyan inkubálja a közmű szolgáltatókat, karbantartó, szerelő cégeket, okosmérőóra gyártókat és intelligens elektronikai eszköz fejlesztő, előállító cégeket, valamint ezen együttműködések eredményeképpen megvalósuló tudásmegosztás biztosítja. Együttműködő partnerünk a KOM Zrt Központi Intelligens Hálózat Mintaprojektet, Programot indított direkt szolgáltató partnereivel közösen, melynek része a pro Montel Kft is, annak érdekében, hogy elszámolásra alkalmas végpont platformot, hálózatot és közösséget fejlesszen számos hazai közműszolgáltatóval és infrastruktúra-üzemeltetővel együttműködve. A program részét képező cégek között megtalálhatók fővárosi, piaci alapon működő társaságok; fővárosi energiakereskedők; vidéki önkormányzatok; infrastruktúra-üzemeltetők, valamint elektromos jármű töltőállomások és háztartási méretű kis erőművek tulajdonosai, üzemeltetői. A mintaprojekt célja, hogy közösen modernizálja, tájékoztassa a szektort és ezzel hozzájáruljon a felhasználók energiahatékonyságának és takarékosságának növeléséhez, valamint a rendszerszabályozási problémák hatékonyabb kezeléséhez, beruházások fellendüléshez. A projektben létrehozandó inkubációs okos mérés univerzális központ ebbe a korábban elindított folyamatba tud fiatal tehetségek és cégek felkarolásával, mentorálásával és inkubálásával integrálódni, miáltal a hálózatosodást is elősegítő együttműködések jöhetnek létre. A folyamat további részeként a központ hazai és nemzetközi tanúsítási rendszer kíván kidolgozni a smart metering gyártók, szerelők és felhasználók, üzemeltetők számára, hogy széles körben alkalmazható, Magyarországon gyártott, minősített eszközök, szolgáltatások terjedjenek el.
Tervezett ipari inkubációs szolgáltatások köre a következő:
- Moduláris továbbképzés 6 hónapos átfutási idővel (alapképzés)
• felmérés, hozzáférés szakmai anyagokhoz, e-learning ismeretterjesztő anyagokhoz
- Moduláris továbbképzés 6 hónapos átfutási idővel (normal képzés)
• minden, ami az alap csomagban van + 3 alkalom coaching és/vagy mentoráció + 5 óra személyre szabott tanácsadás és e-learning anyagok elérése
- Moduláris továbbképzés 6 hónapos átfutási idővel (normal képzés)
• minden, ami a normál csomagban van + 2 felhasználó részére teljeskörű okos mérő szakmai kurzus és frissítet tananyag elérése (TT)
- Felmérés és testreszabott Szolgáltatói, tervezési, koncepció-. alkotási tanácsadás
- Okos mérő eszköztanúsítás, kommunikációs vizsgálat
- Okos mérő human erőforrás tanúsítás / képesítés
- Okos mérő tanúsító platform adatszolgáltatás, integráció és riport-kérési szolgáltatás
- Okos mérő adathelyesség ellenőrzés, audit szolgáltatás
- Okos mérő termék ellenőrzés és hatékonyság vizsgálat, tanácsadás
- Okos mérési rendszerek rendszerfejlesztési tanácsadás, vizsgálati és elemzési szolgáltatás
• Smart Metering, , Grid, szoftver rendszerek és egyedi harder eszközei
• Smart Building, szoftver rendszerek és egyedi harder eszközei
• SRS Ticketing - Elektronikus kártya alapú jegy és beléptető rendszer
• Egyedi utastájékoztatási rendszer
• Smart Road Light System – egyedi intelligens világítási rendszer
• SRS Parking - Egyedi parkolási rendszer
• SRS Kassza – Egyedi kassza és pénztárgép rendszer
• BENY – Behajtási Engedély Nyilvántartási Rendszer