Onemedia Kft.

Onemedia Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk webes és mobil applikációk fejlesztésével foglalkozik az egyszerű honlapoktól kezdve az összetett egyedi vállalatirányítási rendszerekig.

Temékeink

Esettanulmány

Partnerünk piacvezető szépségápolási termékek forgalmazásában. Közel 1000 szépségipari vállalkozást lát el nagykereskedelmi partnerként. Emelett végfelhasználók kiszolgálását is ellátja.
A jelenleg piacon lévő webáruház motorok (opencart, woocommerce, magento) em voltak megfelelőek számukra, nem elégítették ki minden igényüket és mindenképp egyedi fejlesztésben gondolkodtak. Cél volt egy olyan webáruház fejlesztése ami nemcsak a kiskereskedelmi partnereket hanem a végfelhasználókat is egy felületen szolgálja ki egyedi beállítások és prémium rendszer alapján. Fontos feladat volt a webáruház SAP-al történő szinkronizálása, partner webárházaknak XML alapon történő készlet átadás illetve viszonteladói felület kialakítása.
A fejlesztés teljes mértékben egyedi megoldásokat vett igénybe teljesen a nulláról felépítve egy komplett webáruház rendszert. Kalakításra került a partner-pontrendszer, melynek segítségével a viszonteladók és kereskedők a vásárlások alapján kedvezményeket, egyedi árakat vehettek igénybe. Összekötésre került a SAP rendszerrel így a készlet és forgalom azonnal napra kész volt, a számla autamtikusan generálásra került, a készletinformáció a rendelések alapján frissült így a manuális munka megfeleződött.

Weboldal: