Tanai Tamás ev.

Tanai Tamás ev.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Két évtizede foglalkozom komplex szoftverek fejlesztésével kis- és középvállalkozások részére. Arra specializálódtam, hogy egyedileg készített rendszereket tervezzek, amelyek felhő alapon működnek a helyfüggetlen felhasználhatóságért, patformfüggetlenül, web alapú kezeléssel. Már az adatbázis struktúra megtervezésénél arra törekszem hogy a megbízó tevékenységével együtt fejlődő, jól skálázható, könnyen és logikusan működtethető, gyorsan működő szoftver készüljön.

Esettanulmány

A MIELL Quality Kft. vasvári székhellyel és országosan több mint 20 telephellyel rendelkező minőségellenőrzés főtevékenységgel foglalkozó vállalkozás, amely főként autóipari beszállítóként tevékenykedik.
A MIELL Quality Kft. 2016-ban keresett meg megbízásával, egy komplex ERP rendszer kiépítése és bevezetése céljából. A feladat végrehajtása során meg kellett felelni a szervezet folyamatos fejlődésének, a növekvő projektszámnak, felhasználói és alkalmazotti létszámnak.
Az első feladat a megrendelés kezelés, valamint a foglalkoztatottak teljeskörű nyilvántartásának kialakítása volt, a korábban excel táblázatokban vezetett adatok meghatározott szabályokhoz kötött rögzíthetősége, illetve adminisztrálása. A felhasználó szám progresszív növekedését részletes jogosultság kezeléssel kellett ellátni, a folyamatokra, ügyfélkezelésre pedig megfelelő menedzsment rendszert fejleszteni. Szükségessé vált a pénzügyi modul létrehozása is, ami így az adatbázisok integrálhatósága miatt alkalmassá vált a párhuzamosságok megszüntetésére.

A MIELLsys rendszer teljes egészében webes alapú, php programozású, sql adatbázis struktúrával.

A fejlesztés folyamatos, negyedévenkénti konzultáció mellett a megbízóval.