Z3 Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Z3 Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Z3 Systems Kft. egyedi számítógépes rendszerek fejlesztésével foglalkozik. Elsősorban vállalatirányítási rendszereket, termelésirányítási rendszereket és komplex webáruházakat készítünk. Az általunk készített webáruházak tartalmaznak raktárkezelést számlázást, de szükség esetén egyéb funkciókat, mint például a webáruházban megjelenő képekhez szükséges fotók elkészítésének vezérlését. Ezen kívül készítünk önkormányzati portálokat, mobil applikációkat is. Egyedi igény alapján kutatást támogató szoftvert is készítettünk.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk használt cikk kiskereskedelmével foglalkozik 20 főt foglalkoztató Vas Megyei vállalkozásként. Három kiskereskedelmi egységet és egy webáruházat üzemeltettek azonos profillal.
A cél a meglévő kiskereskedelmi egységek termékeinek online piacra vitele volt.
Ehhez szervesen kapcsolódva ki kellett alakítani a komplett raktárkészlet nyilvántartást, beleértve a boltok, illetve az online kereskedés készleteinek együttes kezelését valós idejű raktárkészlet nyilvántartással. A fő nehézség a használt cikk kereskedelem jellegéből adódóan a termékek nyilvántartásának és a készletezések megoldása. A cél az volt, hogy a lehető legkisebb humán erőforrás felhasználásával a rendszerbe fel lehessen vinni napi több száz egyedi terméket képpel, leírással, méretezéssel és árral, valamint ezen termékek értékesítéséhez kapcsolódó adminisztratív feladatokat is a lehető legjobban automatizálni kellett.
Az általunk fejlesztett rendszer vonalkód alapján azonosítja az egyes termékeket. Első lépésben kezeli az előválogatást, beleértve a javításra, tisztításra küldött termékek nyomon követését. Az értékesítésre alkalmas termékeket egy előre felállított fotóstúdióban az általunk fejlesztett rendszert használva fényképezik úgy, hogy a fotóállásban a termék vonalkóddal kerül azonosításra és az elkészült kép, vagy képek automatikusan már a termékhez lesznek rendelve. Maga a fotózás, beleértve az előnézetet és a fénykép elkészítését az általunk fejlesztett rendszerben történik, ami a fényképezőgépeket is vezérli. A terméket az adatfeldolgozók és a raktárosok is vonalkód alapján azonosítják, így a termék útja követhető egészen a raktározásig. Megrendeléskor a rendszer jelzi, hogy az adott termék mely lokáción van, így a termékek csomagolása gyorsan történik.
A rendszer többek közt kezeli a visszárukat, akciókat, kedvezményeket, ügyfélpanaszokat. A megrendelt csomagokhoz a számla automatikusan készül el, a logisztikai beszállítók felé a megrendelés is automatikus, API-n keresztül történik.
A rendszer folyamatosan fejleszthető a változó igényeknek megfelelően. A rendszer fejlesztése, módosítása folyamatos.
A rendszer bevezetésével sikerült megoldani a forgalomnövekedésen túl, hogy a rendszer üzemeltetéséhez elegendő legyen nagyjából 20 munkavállaló egy műszakban történő alkalmazása, miközben a webáruház forgalma napi 800-1000 egyedi termék rögzítését és napi több száz csomag összekészítését, és kiküldését igényli.