OTP eBIZ Kft

OTP eBIZ Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az OTP eBIZ Kft. 2016. óta az OTP Bankcsoport tagja. Az OTP eBIZ Kft. elkötelezett az innovatív digitális pénzügyi megoldások mellett. Küldetésünk, hogy a vállalkozók számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely megkönnyíti a mindennapos pénzügyeik és ügyvitelük menedzselését. Hisszük, hogy a vállalkozások sikerének egyik pillére a technikai fejlődés, ezért fejlesztettük ki az eBIZ alkalmazást, amely egy banki funkcionalitással kombinált, kényelmesen használható ügyviteli felület, amellyel ügyfeleink bárhonnan, bármikor biztonságosan képesek elvégezni adminisztrációs teendőiket.

Esettanulmány

Minden olyan vállalkozás, vállalkozó számára hasznos az eBIZ - Digitális Pénzügyi Asszisztens, aki hatékonyabban, gyorsabban és átláthatóbban szeretné intézni céges pénzügyeit.

Az eBIZ - Digitális Pénzügyi Asszisztens egy online számlázó és vállalkozói internetbank egyben, melyet most minden kötelettség nelkül, 90 napig ingyen kipróbálhat!
Az eBiz legfőbb előnyei:
- Számlakiállítás pillanatok alatt: hagyományos és e-számla egyaránt.
- Villámgyors utalás: az eBIZ-nek része egy vállalkozói internetbank is, így könnyen elvégezhető a bejövő (szállítói) számlák egyszerű és gyors kifizetése átutalással.
- Céges pénzügyek intézése bárhol, bármikor: telepítés nélkül, bármilyen eszközről, csak internet szükséges a használatához.
- Kollégák és könyvelő hozzárendelése az eBIZ-hez különböző jogosultságokkal.
- Bejövő számlák tárolása és kezelése: bejövő számlák feltöltése és befotózása, hogy időben, egy helyen meglegyen minden, melyet a könyvelő is lát.
- Kiállított számlák és bejövő utalások összepárosítása, hogy tisztán lássuk ki fizetett és ki nem.
- Könyvelő meghívása az eBIZ-be, hogy azonnal lássa bejövő és kiállított számlákat, valamint bankszámlakivonatokat. A könyvelő az eBIZ felületén keresztül fel tudja adni a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat is.