BauApp Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

BauApp Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A BauApp Kft. a Mobilengine szoftverfejlesztő vállalat leányvállalataként 2017 végén alakult, hogy az építőipar szereplői számára készítsen könnyen felhasználható, egyszerű dobozos mobil applikációkat a papíralapú folyamataik kiváltására. A Mobilengine leányvállalataként

Temékeink

Esettanulmány

A Futureal Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejleszője (91 átadott, több mint 30 folyamatban levő fejlesztéssel, 1,1 Mrd EUR elkészült és 1,3 Mrd EUR folyamatban levő fejlesztés beruházója.
A Futureal számára kiemelt fontosságú, hogy épületeit megfelelő minőségben vegye át alvállalkozóitól. Ehhez szüksége volt a jelenleg papír alapú ellenőrzési listáinak digitalizálására, és az építkezések helyszínén felvett hibajegyek alaprajzon történő elhelyezésére, a hibalista digitalizálására, a lista automatikus összeállítására és kiküldésére.
Cégünk olyan mobil alkalmazást fejlesztett, amely az ellenőrzési listák digitalizálásával gyorsítja az alvállalkozói teljesítés átvételének folyamatát, automatizálja a hibalista felvételét, összeállítását és kiküldését. Ezzel építésvezetőnként kb. heti 7 óra munka takarítható meg.

Weboldal: