MACROTEL Kft. ( it.hu)

MACROTEL Kft. ( it.hu)

Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Levesszük az Ön válláról az informatika gondjait, hogy végre csak a munkájára koncentrálhasson. A 10-150 számítógépet használó munkatárssal dolgozó cégek számára működtetjük rendszergazdai szolgáltatásunkat, amely a meglévő rendszer rendberakását, üzemeltetését és fejlesztését végzi.
A szolgáltatási tartalom mellett a szükséges szoftver és hardver elemeket is szállítjuk, a megfelelő megoldás kiválasztását és méretezését a konzultációk során letisztult igényekhez igazítjuk. Ennek eredményeként nem csak Ön, hanem minden munkatársa mentesül az informatikai gondoktól és egy stabil, a napi munkavégzést támogató rendszerhez jut

Esettanulmány

Ügyfelünk központi irodával és ügyfeleket személyesen felkereső üzletkötőkkel dolgozó cég. A partnerekkel történő kapcsolattartás és a belső kommunikáció is elsősorban email-en zajlik.



Az adminisztráció és a külső- belső kommunikáció folyamatos működése a cég sikeres működésének alapfeltétele. A vezetőség úgy döntött, hogy ők elsősorban a sikeres üzletmenetre koncentrálnak, az elvárásaiknak megfelelő informatikai rendszer létrehozását és üzemeltetését külsős megoldásszállítóval a MACROTEL Kft-vel oldják meg.
A projekt három ütemben valósult meg:

1. Vezetékes és WiFi hálózat kiépítése
2. Helyi szerver és NAS telepítése
3. Office 365 bevezetése

A projekt eredményeként egyetlen dolgozónak sem kellett informatikai problémákkal foglalkoznia, az adatok és levelek asztali és mobil eszközökkel is bármikor bárhonnan elérhetővé váltak és az online közös naptáraknak köszönhetően olyan mértékű együttműködés alakult ki a munkatársak között, amely korábban elképzelhetetlen volt.

Weboldal: