SYSX Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SYSX Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk alakulása óta a fejlődés és a fejlesztés elkötelezett híve. A Kft megalakulásának fő célja az acélszerkezet gyártásban használt gépek, berendezések fejlesztése, korszerűsítése, úgy, hogy egy kézben tartva kezeli a mechanikai, szerkezeti, gépészeti és az informatikai megoldásokat. Ennek rendkívüli előnye, hogy a két egymástól teljesen különálló terület kiemelkedő hatékonysággal együttműködve a lehető legszínvonalasabb megoldást nyújtja.
A fejlesztéseink alapjául saját tapasztalatok szolgálnak. Ennek érdekében nem csupán fejlesztéssel hanem hegesztészi eljárások tesztelésével és üzemi szintü felhasználásával is foglalkozunk. Így első kézből tapasztalhatjuk meg azokat a problémákat amelyeknek a megoldását kívánjuk kivitelezni.

Temékeink

Esettanulmány

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Acél és gépszerkezet gyártó, 60 főt foglalkoztató vállalkozás.
Éves árbevétel 1 milliárd Ft.




Feladat:

A cég fejlődésének felgyorsítása, a kapacitásainak tervezése és azok maximális kihasználása.

Megoldás:

Az üzemben főleg multinacionális vállalatok termékeinek bérgyártása, (jellemzően középnehéz szerkezetek) ipari és mezőgazdasági csarnokrendszerek gyártása folyik.
A GEMMOR hegesztő terminálok üzembe helyezését követően a kibocsájtott mennyiség a duplájára növekedett, a ráfordított munkaidő jelentősen csökkent. A cég így nemcsak a gyártási kapacitását tudta megnövelni, hanem az iparágban jellemző munkaerőhiányt is megoldotta.
Gemmor rendszer bemutatása:
A hegesztési folyamatok megfigyelése évek óta nagy kihívás elé állítja a hegesztési technológiával dolgozó cégeket. A megfigyelés célja a munkahatékonyság növelése, a minőség javítása, nem megfelelő technológiák alkalmazásának kiszűrése, utókalkuláció pontosítása.
A fejlesztések eredményeképpen létrejött rendszer egy forradalmian új lehetőséget nyújt a cégek számára.

GEMMOR terminál használatának előnyei és eredményei:

Minőségi javulás
Indokolatlan hőbevitelekből adódó deformációk miatti egyengetés mennyiségének csökkenése
Hatékonyság növekedés
Utómunkák mennyiségének csökkenése
A kinyert adatok elemzéseinek eredményei felhasználhatóak a dolgozók oktatásában
Energia megtakarítás
Pontosabb utókalkuláció, üzemi hatékonyság mérése
Partnerek bizalmának növekedése

Weboldal: