Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Komárom-Esztergom megye


2022-02-03 13:00 - 14:30

Tatabánya, online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Digitális vendéglátás - terítéken a jövő  

c. webináriumára.

Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 
Kiemelt témáink: 
  • Hogyan segíthet a digitalizáció a területet érintő komoly munkaerőhiányon?
  • Mikor és hogyan térülhet meg a befektetés? Mik lehetnek a buktatók?  
  • Uniós pályázati forrás digitális fejlesztésre? Miként szerezhetőek többletpontok a pályázathoz?
  • Milyen szoftvert válasszak?

Program: 

13:00 

Köszöntő - Dr. Szerencsés László

elnök - Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

13:15

Digitalizáció a gasztronómiában - Dr. Kovács t. Lóránt

head of digital - gastro.hu

A szakmai nyitóelőadás arra a kérdésre keresi a választ, hogy a vendéglátóipart érintő problémákra milyen megoldásokat kínál a digitalizáció. Elegendő egy megfelelő szoftver bevezetése vagy egyéb működést érintő átalakítás is szükséges? Mennyire költséges és időigényes a digitális megoldás bevezetése?  

13:35

A jövő a jelen - a személyzet és pénztármentes kávézó - Kende Gábor

gazdasági igazgató - Kende Gastro Kft. 

Moderált beszélgetés Kende Gáborral, a Kende Gastro igazgatójával. A cég tavaly év végén az egyik budapesti irodaházban nyitotta meg az első személyzet és  pénztármentes bisztróját, amely mintaboltként szolgál a technológia bemutatására. Hogyan és miért vágtak bele a kialakításba? Ki a célközönség és milyen területeken jelenthet megoldást az elképzelés? Mik az eddigi tapasztalatok? 

13:50

Modern Vállalkozások Programja – közösség a digitális vállalkozásokért - Nagy András

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

Az előadásban kollégánk bemutatja az MVP által nyújtott ingyenes IKT tanácsadói szolgáltatást, melynek keretében a tanácsadó felméri az igényeket és a lehetőségeket, megoldást kínál a problémára és segít a megfelelő informatikai megoldás szállító kiválasztásában. 

14:05

Az elkövetkezendő időszak pályázati lehetőségei, gyakorlati tudnivalók és hasznos tanácsok - Bauernfeind Bence

vezető pályázati tanácsadó - Gordius Solutions Tender Kft. 

A pályázati tanácsadó előadásból megtudjuk, hogy milyen pályázati források érhetők el jelenleg, mely cégek vehetik igénybe és milyen feltételekkel. Várható-e további elérhető forrás és ha igen, milyen célra fordítható. 

14:20

Akik már előreléptek a digitalizáció útján 

Moderált beszélgetés Kőszegi Lászlóval, a Fruitsys Hungary Kft. vendéglátóipari szoftverszállítóval és ügyfelével Mann Dániellel, A Grund tulajdonosával. 

Milyen problémára keresett megoldást a cég, mikor belevágott a fejlesztésbe? Milyen érvek mentén döntött az ügyfél a szállító mellett? Milyen buktatók adódtak és milyen megoldások születtek a közös munka során. Mennyi időt vett igénybe és milyen költségekkel járt a befektetés? 

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Moderátor: Tamás Szilárd - Modern Vállalkozások Programja

Az Ön IKT tanácsadója Komárom-Esztergom megyében:

Nagy András

nagy.andras@ginop-mkik.hu
+36-20-340-5617

Nagy András programunk ERP szakreferense, számos ERP megoldással és különböző iparági szoftveres menedzsment eszközzel került kapcsolatba pályafutása során. Projektvezetőként foglalkozott folyamatoptimalizálással, rendszerbevezetéssel és ezen keresztül számos kis-, közép- és nagyvállalati tapasztalatot szerzett. Főbb érdeklődési területei a mesterséges intelligencia és a szoftver robotok ERP rendszereken belül történő alkalmazási lehetőségei, valamint az üzleti kommunikáció különböző területei. 

Az esemény online kerül lebonyolításra. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online platfromhoz való csatlakozás folyamatát a rendezvényt megelőző napon e-mailben küldjük meg az előzetesen regisztrált érdeklődőknek. 

Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.