Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Vas megye


2022-01-27 13:00 - 14:30

Szombathely, online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Digitális vendéglátás - terítéken a jövő  

c. webináriumára.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendezvény a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az eredetitől eltérően online kerül megrendezésre!
A belépéshez szükséges információk a rendezvény előtt, e-mailen kerülnek kiküldésre regisztrált ügyfeleink részére!


Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 
Kiemelt témáink: 
  • Hogyan segíthet a digitalizáció a területet érintő komoly munkaerőhiányon?
  • Mikor és hogyan térülhet meg a befektetés? Mik lehetnek a buktatók?  
  • Uniós pályázati forrás digitális fejlesztésre? Miként szerezhetőek többletpontok a pályázathoz?
  • Milyen szoftvert válasszak?

Program: 

13:00 

Köszöntő - Cseri József

turizmus-vendéglátásért felelős alelnök - Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

13:15

Digitalizációs forradalom a vendéglátásban - Rasztovits Dávid

elnök - Digitális Turizmus Szövetség 

A szakmai nyitóelőadás arra a kérdésre keresi a választ, hogy a vendéglátóipart érintő problémákra milyen megoldásokat kínál a digitalizáció. Elegendő egy megfelelő szoftver bevezetése vagy egyéb működést érintő átalakítás is szükséges? Mennyire költséges és időigényes a digitális megoldás bevezetése?  

13:35

Modern Vállalkozások Programja – közösség a digitális vállalkozásokért - Nagy Tibor

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

Az előadásban kollégánk bemutatja az MVP által nyújtott ingyenes IKT tanácsadói szolgáltatást, melynek keretében a tanácsadó felméri az igényeket és a lehetőségeket, megoldást kínál a problémára és segít a megfelelő informatikai megoldás szállító kiválasztásában. 

13:55

Az elkövetkezendő időszak pályázati lehetőségei, gyakorlati tudnivalók és hasznos tanácsok - Bauernfeind Bence

vezető pályázati tanácsadó - Gordius Solutions Tender Kft. 

A pályázati tanácsadó előadásból megtudjuk, hogy milyen pályázati források érhetők el jelenleg, mely cégek vehetik igénybe és milyen feltételekkel. Várható-e további elérhető forrás és ha igen, milyen célra fordítható. 

14:15

Akik már előreléptek a digitalizáció útján 

Moderált beszélgetés Semsei Sándorral, a Chrome Soft Kft. ügyvezető igazgatójával és ügyfelével Brunda Mátyással, az Onobar34 Kft. ügyvezetőjével. 

Milyen problémára keresett megoldást a cég, mikor belevágott a fejlesztésbe? Milyen érvek mentén döntött az ügyfél a szállító mellett? Milyen buktatók adódtak és milyen megoldások születtek a közös munka során. Mennyi időt vett igénybe és milyen költségekkel járt a befektetés? 

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Moderátor: Szécsényi Szabolcs Balázs - Modern Vállalkozások Programja

Az Ön IKT tanácsadója Vas megyében:

Nagy Tibor

nagy.tibor@ginop-mkik.hu

+36-20-942-2112

Nagy Tibor 30 évig saját informatikai cégével vett részt IT hálózatok tervezésében, kiépítésében, üzemeltetésében. A kkv szektor képviselői számára kínált informatikai megoldásokat, az IT biztonság területén (adatvédelem, adatbiztonság) is nagy tapasztalattal rendelkezik. Számára az újabb és újabb kihívás jelenti a fejlődés lehetőségét, küldetésének tekinti, hogy a mikro- és kisvállalkozások is hozzájuthassanak a digitalizáció nyújtotta előnyökhöz.

A rendezvény online kerül megrendezésre. A belépési adatokról az előzetesen regisztrált ügyfeleknek a rendezvény napján, e-mailben küldünk információt. 

Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.