Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Baranya megye


2021-10-27 13:00 - 15:00

Pécs, online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Irányítsd céged a jövő eszközeivel!

Mesterséges intelligencia a vállalatirányításban

c. webináriumra.

Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 
Kiemelt témáink: 
  • Hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia a kkv-k napi működésében?
  • Milyen egyszerű és hatékony segítséget nyújtanak a mesterséges intelligencián alapuló eszközök mikro-, kis- és középvállalkozásoknak? 
  • Mesterséges intelligencia és az online marketing kapcsolata
  • Merre és meddig fejlődik a mesterséges intelligencia? Mik a legújabb trendek? Tényleg a határ a csillagos ég?

Program: 
13:00 

Moderátori köszöntő - Nagy Tibor

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

13:10

Hogyan gondolkodnak a magyar KKV-k a digitalizáció világáról? Milyen képességeket hoznak az új technológiák (5G, NB IoT)? - Sipos Szabolcs

vállalati marketing és üzletfejlesztési vezető - Vodafone Hungary

Szabolcs a Vodafone friss kutatása alapján segít azonosítani a hazai KKV-k digitalizációvall kapcsolatos attitűdjeit és kihívásait, és gyakorlati oldalról közelíti meg az új technológiák képességeit digitalizált működés, automatizált döntéshozatal szempontjából.

13:30

Modern Vállalkozások Programja – közösség a digitális vállalkozásokért - Takács Károly

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

13:50

Mesterséges intelligencia alapú, cégre szabott vállalatirányítási rendszer - Wágner György

ügyvezető - Gyapinet Bt. 

14:10

Mesterséges intelligencia alapú kereskedelem: aki kimarad, lemarad - Pentz Thomas

ügyvezető - CubicFox Kft

Thomas a Cubicfox ügyvezető igazgatója, ami egy termékfejlesztésre specializálódott agilis szemléletű, digitális ügynökség. A 30 fős cég termékszemléletű kutató, dizájner, fejlesztő kollégák erősítik, akiket munkájuk iránti szenvedély és a fejlődés mellett való elhivatottság vezérel. Céljuk, hogy olyan hatékony digitális termékeket alkossanak, amikre ügyfeleik és a cég is egyaránt büszkék lehetnek.

14:30

Legyen cégének az online térben is „kirakata” - Müller-Váczi Lívia

online marketing tanácsadó - RG Stúdió Kft

Lívia 2015 óta az RG Stúdió online marketing tanácsadója, ahol a munkája egyben a szenvedélye is. Az online marketing koncepciótervezés, az oktatás, az online marketing tanácsadás áll hozzá a legközelebb, de a kreatív írás iránti szenvedélye miatt a tartalommarketing, szövegírás is fontos szerepet kap munkái során. Segít ügyfeleink közösségi kommunikációjának és a PPC hirdetéseinek megtervezésében és menedzselésében is. Átfogó szakmai tapasztalatainak és stratégiai látásmódjának köszönhetően számos eredményes online marketing kampány megvalósítása köthető nevéhez.

14:50

Nézői kérdések - előadói válaszok: 

moderátor: Nagy Tibor

Az előadások összegzése. Mik a jövőbeli trendek? Milyen új technológiákra számíthatunk? Mennyire fontos, mennyire kifizetődő lépést tartani a digitalizációval?

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A rendezvény moderátora: Nagy Tibor - IKT tanácsadó - Vas megye - Modern Vállalkozások Programja

Az Ön IKT tanácsadója Pécs-Baranya megyében:

Takács Károly

takacs.karoly@ginop-mkik.hu
+36-30-988-2220

Takács Károly a program Baranya megyei IKT tanácsadója, 2018 júniusában csatlakozott a tanácsadói hálózat csapatához. 1995 óta telekommunikáció és az informatika területen értékesítőként új, innovatív megoldásokkal támogatta a vállalkozásokat. A korábbi munkái során számtalan tapasztalatra tett szert, sok problémára sikerült megoldást találni, ezzel segítve a vállalkozások munkáját. Jelenleg ezzel a tudással, tapasztalattal, a program keretében IKT megoldásokkal támogatja a Baranya megyei vállalkozások munkáját.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.