Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Borsod-Abaúj-Zemplén megye


2021-09-16 09:00 - 11:30

Miskolc, online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

A mesterséges intelligencia mint az e-kereskedelem robbanómotorja - 

személyre szabott online vásárlás az ügyfeleknek

c. rendezvényére.

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A RENDEZVÉNY AZ EREDETITŐL ELTÉRŐEN ONLINE KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

A BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK A RENDEZVÉNYT MEGELŐZŐ NAPON, E-MAILEN KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE REGISZTRÁLT ÜGYFELEINK RÉSZÉRE!

Kiemelt témáink: 
  • Hogyan javítja a mesterséges intellingencia a vásárlási élményt? 
  • Milyen egyszerű és hatékony segítséget nyújtanak a mesterséges intelligencián alapuló eszközök a kereskedőknek? 
  • Hogyan használjuk szakszerűen és célszerűen a chatbotot? 
  • Felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető mesterséges intellingencia alapú kereskedelmi szoftverek bemutatása
  • Aktuális pályázati információk az egyes vállalkozásfejlesztési konstrukciókban megjelenő digitális fejlesztésekről

Program: 

09:00 

Köszöntő - Bihall Tamás

elnök - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

09:10

Nyitó előadás

Webáruház, ami a vásárló fejével gondolkodik - Kulcsár Róbert

tulajdonos cégvezető - Shoprenter

Kulcsár István Róbert a Shoprenter.hu egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél (WebShop-Experts) 14 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs programjáig. Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb kkv e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak.

09:30

Webáruházra köthető mesterséges intelligencia - Surányi Ferenc

ügyvezető - M.I. Solution Kft. 

Surányi Ferenc több mint 22 éve vállalkozó. Munkája során mindig törkedett az automatizálásra, és ahol más káoszt lát, ő ott egy automatizálásra váró folyamatot. 4 éven keresztül dolgozott külső partnerként egy marketing automatizáló szoftver fejlesztésén és ezt követően döntött úgy, hogy saját rendszer fejlesztésébe vág, ahol a legfontosabb szempont az volt, hogy minden emberi bevatkozás nélkül tudjon működni. Mivel 11 évig kereskedelemmel foglalkozott, aminek szerves része volt a webáruház, így született meg az M.I. koncepciója, mint a világ első, bármilyen webáruházra ráköthető mesterséges intelligencia szoftvere, ami minden emberi beavatkozás nélkül működik. Ferenc ezt a rendszert fejleszti immáron 8. éve és jelenleg megközelítőleg 100, M.I. által vezérelt webáruházat üzemeltet.

10:30

Modern Vállalkozások Programja – közösség a digitális vállalkozásokért - Dudás Róbert

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

10:45

Üzleti folyamatok automatizálása chatbotok segítségével - Kozák János

divízióvezető - EVO CRM 

Kozák János az Evo CRM Kft-nél dolgozik, mint Microsoft Division Lead és Mentor. Fő szakterületei továbbra is a Power Platform, valamint a SharePoint Online és hozzá tartozó megoldások, a Microsoft felhő megoldásai (Office 365 és SharePoint online), valamint a Microsofttal közösen történő business development, szervezeten belüli tudás megosztás/ átadás, új Microsoft technológiák folyamatos “felkarolása”, valamint megismerése. Munkája során meghatározó az üzleti és csoportmunkafolyamatok kialakítása, újra gondolása és fejlesztése, valamint az e köré épülő termékek képességeinek bemutatása. Első sorban Office 365 és SharePoint alapokon. 

11:05

Aktuális pályázati források és lehetőségek kkv-k számára - Faludi Gábor

managing partner - FinVisors Kft.

A FinVisors Kft. csapata több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkező gazdasági szakembergárdát képvisel, akiket széleskörű jogi, HR és műszaki területen jártas együttműködő partneri kör támogat. A Kft. egyik alapítója Faludi Gábor, aki közel 20 éves bankszakmai múlttal rendelkezik és az utóbbi évek során egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú multinacionális vállalatcsoport pénzügyi, finanszírozási és belső ellenőrzési területének vezetőjeként szerezett szakmai tapasztalatot többszereplős banktenderek, klubhitelek, vállalati kötvénykibocsátás és számos nagyvolumenű, a Magyar Állam és az Európai Unió alrendszerei által biztosított támogatási forrásbevonással járó beruházás sikeres menedzselésében.

11:25

Nézői kérdések - előadói válaszok: 

moderátor: Kovács István 

IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

Az előadások összegzése. Mi a jövő e-kereskedelme? Milyen új technológiákra számíthatunk? Mennyire fontos, mennyire kifizetődő lépést tartani a digitalizációval?

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Az Ön IKT tanácsadói Borsod-Abaúj-Zemplén megyében:

Dudás Róbert

dudas.robert@ginop-mkik.hu

+36-20-324-0153

Kovács István

kovacs.istvan@ginop-mkik.hu

+36-20-264-0574

Dudás Róbert a Program Borsod-Abaúj-Zemplén megyei IKT tanácsadója. 2016 januárjában, a tanácsadói hálózat indulásakor csatlakozott a csapathoz.
Mindig is informatikai területen dolgozott, kezdetben rendszergazdaként, majd később weboldalakat, webes alkalmazásokat fejlesztett kkv-knak és ezzel párhuzamosan egyetemi hallgatók számára készített multimédiás elearning tananyagokat.

Kovács István 2008 óta aktívan foglalkozik a digitalizáció vállalati hatékonyság növelő megoldásaival. Online projekt menedzserként korábban aktívan közreműködött digitális megoldások bevezetésében az egyszerűbb weboldalaktól egészen a bonyolult vállalati erőforrás-kezelő rendszerekig. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő kkv-k hatékonyságnövelő fejlesztéseire koncentrál, eddig megszerzett tapasztalatait a megyei vállalkozások szolgálatába állítva.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.