Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Heves megye


2021-09-07 13:00 - 15:00

Eger, online

Tisztelettel meghívjuk Önt a Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat

Adatvédelmi, adatbiztonsági megoldások kkv-nak

avagy hogy járjunk mindig a kiberbűnözők előtt? 

c. webináriumára.

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A RENDEZVÉNY AZ EREDETITŐL ELTÉRŐEN ONLINE KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

A KEZDÉSI IDŐPONT 13:00 ÓRA

A BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK A RENDEZVÉNY NAPJÁN, E-MAILEN KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE REGISZTRÁLT ÜGYFELEINK RÉSZÉRE!

Kiemelt témáink: 
  • Tanácsok, jól és egyszerűen alkalmazható IT biztonsági megoldások kkv-knak
  • Kiberbűnözés - valós vagy kreált a félelem?
  • Mit kell tudunk a felhőben tartott adatokról?
  • Egyszerű, jól használható és költséghatékony online marketing tippek és az ehhez kapcsolódó nélkülözhetetlen biztonsági alapbeállítások
  • Aktuális információk vállalkozásfejlesztési konstrukciókban megjelenő infokommunikációs pályázati forrásokról 

Program: 

13:00 

Köszöntő - File Sándor

főtitkár - Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

13:10

Modern Vállalkozások Programja a vállalkozásokért - Koleszár Péter

vezető IKT tanácsadó - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

Koleszár Péter több mint két évtizede tevékenykedik az informatika területén. Az internet hőskorában indított domain- és hosting szolgáltató vállalkozása hazai piacvezető volt, amikor ezt 2010-ben értékesítette. Azóta a hazai kis- és középvállalkozások digitalizációs előre lépését segítő projektekben vállalt szerepet. A Google világméretű kisvállalkozói szemléletformáló programjának – Neten a cégem – volt az egyik hazai vezetője, majd 2015-től csatlakozott a Modern Vállalkozások Programjának csapatához, ahol a feladata a tanácsadói hálózat koordinálása, vezetése.

13:30

A kiberbűnözés mint valós üzleti modell – mit és hogyan tegyünk? Védekezzünk, vagy megelőzzünk? - Gölcz Dénes

ügyvezető tulajdonos - Maxvalor

Gölcz Dénes vérbeli stratéga és nemzetközi piacokon is tapasztalatot szerzett, cégépítő üzletember. Közel 20 éve vezet be és képvisel informatikai márkákat Magyarországon. Jelenleg a HeimdalTM Security, dán kibervédelmi start-up magyarországi forgalmazója. Érti és hirdeti a digitalis átalakulás okozta növekvő üzleti kockázatokat, melyekre megoldást is kínál. Évtizedes gyakorlati tapasztalata és kimeríthetetlen ügyfélsztorijai miatt IT biztonsági témában az egyik legnépszerűbb „evangelista”.

13:50

Adatok veszélyben: IT biztonság a magánszférától a vállalatokig -  six / Pethes Dávid 

etikus hacker - Awalcon Information Security

Dávidot (hacker nevén "six") kamasz korába kezdte el érdekelni a számítógépek feltörése és ez is vált szakmájává - tíz éve dolgozik információbiztonság területen és három éve kriptovalutákkal is foglalkozik. Az évek alatt, több tízezer óra informatikai behatolási teszt, audit, konzultáció, tudatosság oktatás és konferencia előadások lebonyolítása után indította partnereivel az Awalcon OÜ-t, amely nem csak Magyarországon, de már a határokon túl is szolgáltat. Fő témájuk a KKV méretű szervezetek biztonsága.  Six alapító tagja a HODLbag kripto projektnek, illetve a CCTF hacker versenysorozat kitalálója és elindítója is.

14:10

Pénztermelő KKV marketing trendek 2021-ben! - Berta Gergő

ügyvezető - Maximum Business

Berta Gergő online eladásokkal, online vállalkozások építésével foglalkozik. Célja, hogy minél több hazai vállalkozónak tudjon segíteni a növekedésben és online rendszerük magasabb szintű kiépítésében. Fő ügyfelei közé webshopok, webáruházak tartoznak, de partnerei között tudhatók olyan szolgáltató és gyártó, kereskedő cégek, akiknek üzleti tervük, hogy minél több potenciális ajánlatot és megrendelést könyvelhessenek el sikerként. 

14:30

Előadói kerekasztal-beszélgetés: 

moderátor: Koleszár Péter – vezető IKT tanácsadó - MKIK-MVP

Hogyan tud egy kisvállalkozás a leghatékonyabban és legköltségkímélőbben felkészülni az adatai védelmére? Hogy állunk most és mit hoz a jövő?

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Az Ön Heves megyei IKT tanácsadója:

Varró Bálint pályafutását az akadémiai szférában kezdte. Az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem INNORÉGIÓ Tudásközpontjának munkatársaként elsődleges feladata a pr&marketing és szolgáltatási tevékenységek koordinálása volt. Emellett részt vett több kutatási projektben is, amelyek Eger és az egri borvidék, tágabb értelemben Heves megye fejlődéséhez is hozzájárultak.

A Modern Vállalkozások Programjához 2021 év elején csatlakozott, mint Heves megyei IKT tanácsadó.

Bálint az alábbi elérhetőségeken várja megkeresésüket!

varro.balint@ginop-mkik.hu

+36-20-296-4777

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.