Online Webinárium - A siker kulcsa: tudatos tervezés és szisztematikus megvalósítás


2020-07-29 14:00 - 15:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

A siker kulcsa: tudatos tervezés és szisztematikus megvalósítás

Rendezvény időpontja: 2020. július 29. 14:00

Rendezvény szervezője: Growww Digital

A Számlázz.hu-t senkinek sem kell bemutatni: 330 ezer magyar vállalkozás példája a bizonyíték arra, hogy jól megtervezett, jól pozícionált, jól árazott termékkel át lehet alakítani egy piacot és üzletileg sikeres vállalkozást lehet építeni. 

 Számlázz.hu a felhőalapú számlázással tette ezt meg, és az elmúlt 15 évben elérte, hogy mára 330 ezer vállalkozás és közel 400 ezer felhasználó használja. De mi van a motorháztető alatt? Mi kell egy ilyen sikersztorihoz? Mennyit számít az ötlet, a tervezés, a kitartó munka? Mit tesz hozzá a marketing? 

Erről tart a Growww Digital egyórás élő webináriumot július 29-én 14 órától. Dunder Krisztián társalapítónk-ügyvezetőnk vendégei Kis Ervin Egon, a SmartCommerce Consulting partnere/vezető tanácsadója, aki több mint 10 éve támogatja a Számlázz.hu-t az úton és Megyesi-Fok Adrienn a Számlázz.hu online marketing specialistája. A webinárium üzleti és marketing szempontból is közelít a témához és olyan gondolkodásmódot mutat be, amely a Te vállalkozásod számára is használható lesz.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre