Online Webinárium - Munkafolyamatok használatának előnye, lehetőségei


2020-08-06 10:00 - 10:45

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Munkafolyamatok használatának előnye, lehetőségei

Rendezvény időpontja: 2020. augusztus 06. 10:00

Rendezvény szervezője: Enterprise Group

A munkafolyamatok a cég minden területén jelen vannak. Ezeken a folyamatokon keresztül jut el az információ A-ból B-be. A munkafolyamatok lekövethetősége és visszakereshetősége megfelelő keretek közé helyezi a kommunikációt az egyes osztályok között.
A Teamcenter munkafolyamataival nem csak a nyomon követhetőség van teljes mértékben megoldva, hanem ellenőrzés és az ismétlődő feladatok automatizálhatósága is. Munkafolyamatok segítségével biztos lehet, hogy munkatársai minden információt megadnak a folyamat során.

Előadó: Kovács Gábor

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre