Online Webinárium - ONLINE SZÁMLAADÁS LEGFONTOSABB TUDNIVALÓIRÓL


2020-06-18 10:00 - 11:00

Miskolc, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

2020. július 1-től NAV Online Számla 2.0.

 

Rendezvény időpontja: 2020. június 18. 10:00

Helyszín: online konferencia

Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Előadó: HOMOR JÓZSEF okleveles adószakértő, kamarai tag könyvvizsgáló

Tematika:
Mikor kell a számlát kiállítani?

  • Díjbekérő helye és szerepe; Dátumok a számlán és azok összefüggései; Számla, előleg számla fogalma; Teljesítés időpontja; Számla adattartalma; Számla formátumok

Elektronikus számla kiállítás gyakorlati megvalósítási lehetőségei.

  • Elektronikus számla általános követelményei; Online számla dátumok és időpontok; Számlázás alapadatok és ezek jogszabályi követelményei; Elektronikus számla befogadása; Elektronikus számla megőrzése; Online számla adatszolgáltatás és az elektronikus számla kapcsolata; Meddig módosítható számla, tényleg addig míg nincs kinyomtatva?

Kérdések és válaszok

A részvétel feltételei

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött!
  • Jelentkezési határidő: 2020. június 17. (szerda), 12 óra.
  • Az eseményre csak azon vállalkozások képviselőinek jelentkezését tudjuk elfogadni, akik rendezték 2020 évi kamrai hozzájárulásukat.

A konferencia a BOKIK YouTube csatornáján zajlik majd, az élő közvetítés linkjét a rendezvény kezdete előtt 30 perccel a jelentkezésben megadott e-mail címre minden regisztráltnak megküldjük.

Ehhez a konferenciához plusz számítógépes program telepítésére nincs szükség, a linkre kattintva a böngészőben követhető majd az előadás.


Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre