Online Webinárium - Vezetői döntés támogatása PLM-en keresztül


2020-06-11 10:00 - 11:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Vezetői döntés támogatása PLM-en keresztül

Rendezvény időpontja: 2020. június 11. 10:00

Rendezvény szervezőjeEnterprise Group 

Vezetőként a döntéshozatal során kiemelten fontos, hogy a megfelelő információk rendelkezésre álljanak. Az esetek túlnyomó részében a vállalat különböző részlegein (termékfejlesztés, tervezés, gyártás, minőségbiztosítás, értékesítés, stb.) meglévő információk begyűjtése időigényes és nehézkes. Továbbá az is fokozottan felmerülő igény vezetőként, hogy a cég erőforrásainak és azok költségeinek az optimális kihasználtsága, a vállalat működésének hatékonysága, termékeik minőségének javítása biztosítva legyen.

Ehhez és a döntéshozatal egyszerűsítéséhez a PLM rendszer könnyen és egy helyről biztosítja a szükséges adatok elérését és felhasználását.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre