Online Webinárium - Vissza a jelenbe


2020-05-28 16:30 - 17:30

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Vissza a jelenbe -  Gyártó cégek logisztikai vezetői beszélgetnek a csapatról, a vezetésről és a szükségessé váló új kompetenciákról

Rendezvény időpontja: 2020. május 28. 16:30

Rendezvény szervezője: MLBKT

Az  elmúlt két vagy lassan már három hónapig tartó home office időszak alatt többször tapasztalhattuk a „teher alatt nő a pálma” mondanivalóját akár vezetőként vagy beosztottként. Számos képességünkre szükségünk volt ahhoz, hogy összetartsuk és motiváljuk csapatunkat.
Most azonban újabb változás előtt állunk, hiszen lassacskán visszatérünk az irodába, így joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy mi lesz ezután? Magától meg fog változni a vezetési szokás és stílus? A vezetők miként fogják másképp vezetni a közösséget? Mi az, ami átmenthető a karantén tapasztalatokból az irodába? Miben lesz más a toborzás és milyen lehetőségeink vannak, amennyiben elérhetetlen emberekkel szeretnénk bővíteni csapatunkat?
A soron következő LOGITALK-on a fenti kérdések közösségre gyakorolt hatásairól, technikai megvalósulásáról, valamint a változások gyakorlati tapasztalatairól beszélgetünk logisztikai vezetőkkel egy fejvadász vezetésével.

A helyzetre való tekintettel az egy órás beszélgetést továbbra is online tartjuk meg, mely során a fenti témákat boncolgatjuk, ám szívesen veszünk további kérdéseket a LOGITALK alatt, illetve előtt is előzetesen megküldve a következő email címre: mlbkt1@gmail.com

Moderátor:

Pethő Anikó, szakmai vezető, Aarenson Consulting Kft.

Beszélgetőtársak:

Sélley Sándor, Supply Chain Manager, Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
Csermák Gergő, Globális Készletelemzési Vezető, NI Hungary Kft.
Szabó András, Logisztikai Vezető, Tyco Electronics Hungary Kft.

 

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre