Online Webinárium - Válság okozta változáskezelés – Precedens nélküli idők


2020-05-28 14:00 - 15:00

Győr, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Válság okozta változáskezelés – Precedens nélküli idők

Rendezvény időpontja: 2020. május 28. 14:00

Rendezvény szervezője: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Helyszín: Online tér, GoToMeeting platform

Előadó: Reinhardt Éva lean tanácsadó, szervezetfejlesztő / Monstrator Consulting Kft. tulajdonosa

Téma: A járvány nyomában kibontakozó gazdasági visszaesés lehetséges kezelési módszerei.

Virtuális előadás Reinhardt Éva közreműködésével az Ipari Tagozat szervezésében május 28-án.
A válság kezelése az üzleti élet része. A mai vállalkozások legfontosabb túlélő képességét a változás felismerése és a hozzá való alkalmazkodás jelenti.

A változás, még ha negatív változás is, lehetőséget teremt egy új, jobb irány megtalálására, ami akár még versenyelőnyt is jelenthet.

Tapasztalataink szerint a válságkezelést általában hónapokban, míg a kilábalást években mérik. A válság nem feltétlenül jelent katasztrófát. A jól kezelt esemény lehetővé teszi a vállalkozás immunrendszerének fejlesztését, lehetővé téve a kockázatosabb lehetőségek kiaknázását, magabiztosságot ad a jövőbeli veszélyek gyors kezelésére. Ez a fenntartható versenyelőny kulcsa.

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre