Online Webinárium - Vállalkozás változó körülmények között


2020-06-04 10:00 - 12:00

Kaposvár, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Vállalkozás változó körülmények között

 

Rendezvény időpontja: 2020.június 04. 10:00

Rendezvény szervezője: Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A hegyen nem csak felfelé lehet menni, néha lefelé is kell. Bár a klasszikus üzleti iskola szerint egy cég csakis a növekedésben lehet érdekelt, van úgy, hogy a csökkenés kezelése, a konszolidáció válik elsődleges feladattá. Az online rendezvény résztvevői tippeket kaphatnak,  hogy az intenzív, vagyis új erőforrás felvételét, új beruházást igénylő fejlesztéseken kívül milyen lehetőségek vannak a meglévő erőforrások jobb, hatékonyabb kihasználásában, a belső együttműködés, a kommunikáció, a folyamatok hatékonyabbá tételében. És hogy mindez hogy használható fel a szervezet megerősítésére, stabilizálására.   

Előadó:  Mezriczky László, vállalati kommunikációs szakértő.
Több, mint két évtizede foglalkozik a vállalati kommunikáció témakörével, annak működési hatékonyságra gyakorolt hatásaival. Az Ispiro Consulting alapító ügyvezetőjeként gyakran nyúl vissza nagyvállalati felsővezetői tapasztalataihoz is (HP, Magyar Telekom). A kommunikációs szakmához való kötődését jelzi, hogy másfél évtizeden át a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagja – három évig annak elnöke – volt, jelenleg a Metropolitan Egyetem Magisztrátusnak tagja, az Independent Media Education Center előadója, illetve hosszú ideje a Superbrands szakmai zsűrijében is szerepet vállal.    

 A részvétel díjmentes, de reisztrációhoz kötött!

Jelentkezés május 29-ig: athurzo@skik.hu

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.