Portfolio Webinárium - Financial and Corporate IT: Koronavírus a pénzintézeteknél


2020-05-06 10:00 - 11:15

Budapest 03. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Financial and Corporate IT: Koronavírus a pénzintézeteknél

 

Rendezvény időpontja: 2020.május 06. 10:00

Rendezvény szervezője: Portfolio

Részvételi díj19.900 HUF + ÁFA/fő

A Portfolio egy teljesen új és egyedülálló, ONLINE eseménysorozatot indít, amelyek témái a percről-percre változó helyzetet szorosan követik és illeszkednek a már jól megszokott és 8 éve fennálló Financial and Corporate IT konferenciánkhoz.

Amennyiben jegyet vált a május 6.-án megrendezésre kerülő  Financial and Corporate IT - Koronavírus a pénzintézeteknél – Mi történik az IT-fejlesztésekkel? online konferenciára, akkor a kifizetett jegy értékét beszámíttathatja a legközelebb megrendezésre kerülő Financial and Corporate IT offline konferencia jegyárába, mely a magyar pénzintézeti és nagyvállalati IT-piac stabil és megbízható rendezvénye immáron 8. éve., illetve azon jelenlegi jegytulajdonosaink, akik érvényes és kifizetett jeggyel rendelkeznek a Financial and Corporate IT offline konferenciára, jogosultak az összes Financial and Corporate IT ONLINE Konferencián is részt venni.

Miért jöjjön el?

A koronavírus járvány a bankok és biztosítók működését is felforgatta: a fiókok szinte kiürülnek, az alkalmazottak jó része otthonról dolgozik, a biztosítási ügynökök nehezen szerveznek találkozókat. A pénzintézetek digitális platformjai és csatornái élesben vizsgáznak. Talán sosem volt még ennyire fontos, hogy az ügyfelek mindent képesek legyenek digitálisan elintézni, miközben az sem mindig egyértelmű ebben a szigorúan szabályozott szektorban, hogy mit lehet megoldani digitálisan és mit nem. Hogyan reagáltak a bankok és biztosítók a példátlan helyzetre? Hogyan és kik lesznek a változások nyertesei? Banki és biztosítói csúcsvezetőkkel beszélgetünk minderről.

Program:

10:00 - 10:05

Köszöntő, előszó

Előadó: Bán Zoltán, vezérigazgató, Net Média Zrt. (Portfolio)

10:05 - 10:15

Panelfelvezető előadás

Előadó: Schenk Tamás, Partner, Strategy & Operations Consulting, Deloitte

10:15 - 11:15

Panelbeszélgetés: Hogyan reagáltak a bankok és biztosítók a koronavírus járványra? – Éles tesztben a digitális megoldások

Moderátor: Schenk Tamás, Partner, Strategy & Operations Consulting, Deloitte

Beszélgetés résztvevői:

  • Csányi Péter, ügyvezető igazgató, OTP Bank
  • Hegedüs Éva, elnök-vezérigazgató, Gránit Bank
  • Kurtisz Krisztián, ügyvezető, CHERRISK by UNIQA
  • Ákos Tamás, vezérigazgató-helyettes lakossági üzletág, CIB Bank

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre