Online Webinárium - Digitális megoldások a HR-ben – a Humán klub nyitott online ülése


2020-05-12 15:00 - 16:00

Pécs, online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Digitális megoldások a HR-ben – a Humán klub nyitott online ülése

 

Rendezvény időpontja: 2020. május 12. 15:00

Rendezvény szervezője: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Az előadó: Greiner-Csapó Júlia, a Pannon-Work Zrt. HR és kommunikációs vezetője

A kamara Humán klubjának következő – rendhagyó – nyitott ülésén klubtagunk a Pannon-Work cégcsoport fog bepillantást engedni saját digitális HR stratégiájukba.

Mindeközben megismerheted a leggyakrabban használt felderítő és támadó eszközöket, alapvető paraméterezésüket, azok képességeinek első szintjét, és néhány gondolat erejéig mélyebbre merülünk a támadó motivációinak mibenlétébe is.

A cég elkötelezett híve a tudásmegosztásnak és a HR szakmai együttműködésnek. A klub mottójának eleget téve, az előadó „terített lapokkal” fogja online bemutatni saját fejlesztésű szoftverük egyes moduljait és azt a paradigmaváltást, amely meghatározza a belső HR tevékenységüket.

A cégcsoport célja, hogy megteremtsék az összhangot az egyéni fejlődés, a teljesítmény, a munkatársi elvárások és a szervezeti stratégiai célok között. Mindezt azon alapelvek mentén, mint a munkavállalói bevonás és megtartás, az innováció és a szolgáltató központú gondolkodás.

Munkatársaik védelme és a koronavírus terjedésének megállítása érdekében immár több, mint egy hónapja home office-ban dolgoznak, mely működtetéséhez és szolgáltatásaik maximális biztosításához nem csak kollégáik rugalmassága, hanem a digitális HR stratégiájuk is hozzájárul.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre