Online rendezvény - Kiber-védelem a korona idején, avagy: hogyan védd a home office-odat?


2020-05-07 10:30 - 12:00

Budapest 05. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi díjmentes online rendezvényére:

 

Kiber-védelem a korona idején, avagy: hogyan védd a home office-odat? 

 

Rendezvény szervezője: ACPM IT Kft.

Rendezvény időpontja: 2020. május 7. 10:30

A webinárium időtartama: 90 perc (2x45 perc)

Bevezető webinárium a válsághelyzet alatti kiber-védelmi fenyegetésekről és azok kezeléséről, vállalati és egyéni szinten egyaránt.

Az ACPM IT Kft. ötéves múltra visszatekintő, budapesti alapítású, IT-biztonsági tanácsadócég.

Közel 30-fős csapatunk töretlenül dolgozik azon, hogy ügyfeleink informatikai rendszerének biztonságát javítsa tanácsadással, auditokkal és munkavállalói képzésekkel. Az IT-biztonság területén mintegy 20 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink számtalan vállalatnak és szervezetnek segítettek az állami, önkormányzati, telekommunikációs, egészségügyi és banki területeken.

„Hogyan védd a home office-odat?” című kurzusunk bepillantást ad a távoli munkavégzés körüli informatikai problémák és fenyegetések tárházába, IT-biztonsági szemmel.

 

A kurzus célja:

Ezen webinárium célja, hogy megismertesse a közönséget a távmunka okozta olyan IT-biztonsági problémákkal, melyek fenyegethetik mind személyes, mind pedig vállalati adatvagyonunkat. A kurzus praktikus tudást nyújt a kiberfenyegetések megismerése, és azok mindennapi kezelése területén.

 

A kurzus tartalma:

A kurzus 2*45 perces időtartama alatt az alábbi témák kerülnek feldolgozásra:

  1. Bevezetés a koronavírus idején fennálló, megnövekedett mennyiségű kibertámadások témakörébe
  2. Aktuális vállalati szintű biztonsági kérdések: adatok kikerülése a szervezetből, nyitott felhőszolgáltatás, jogi megfelelések
  3. Egyéni, személyes adatok biztonsága a válsághelyzet alatt: phishing kampányok, biztonságos adattovábbítás, vírusok
  4. Bevezetés a kockázatok kezelésébe: VPN, tűzfalak, wi-fi biztonság, többfaktoros autentikáció, email konfigurációk, vírusvédelem
  5. Az ACPM SecureOffice megoldás rövid bemutatása

 

A kurzus leghasznosabb az alábbi résztvevők számára:

Webináriumunkat elsősorban vállalati közép- és felsővezetőknek, cégvezetőknek, egyéni vállalkozóknak, és a banki / biztosítási / jogi / privát egészségügyi területen tevékenykedőknek ajánljuk.

 

A kurzus eredménytermékei:

  • Letölthető ACPM kézikönyv a vállalati- és egyéni adatvédelemről
  • Letölthető részvételi oklevél
  • Praktikus tudás a koronavírus alatti adatvédelemmel kapcsolatban

A webinárium honlapja.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen

Regisztrálok a rendezvényre