Online Webinárium - Hogyan használd eredményesen a Facebook hirdetéseket vállalkozóként?


2020-04-21 10:00 - 11:30

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:Hogyan használd eredményesen a Facebook hirdetéseket vállalkozóként? 

 

Rendezvény szervezője: Insta Projekt

Rendezvény időpontja: 2020. április 21. 10:00

Hogyan tudod teljesen feltölteni a vállalkozásodat új vásárlókkal Facebook hirdetések segítségével anélkül, hogy ez sok pénzedbe és idődbe kerülne?

Dudás Andor és Horváth Gergely az elmúlt évben vállalkozások tucatjaival dolgozott együtt az online értékesítésük felfuttatásán a Facebook és Instagram felhasználásával.

Ebben a lényegretörő online előadásban azt mutatják be, hogy mi az a stratégia, amellyel eredményesen töltheted fel a vállalkozásod új érdeklődőkkel, ügyfelekkel, vásárlókkal.

Az elhangzottakat már közvetlenül a webinar után is alkalmazni tudod a saját vállalkozásod esetén.

Amiről szó lesz:

  • Mi az a stratégia, amellyel eredményesen szerezhetsz ügyfeleket, vásárlókat Facebook hirdetésekkel – Valós esettanulmánnyal szemléltetve
  • Hogyan optimalizáld a Facebook hirdetéseid, hogy többszörös megtérülést érj el?
  • Hogyan tudod 30 perc alatt elkészíteni a hirdetésekkel való vásárlószerzés technikai hátterét, még akkor is, ha semmit nem értesz a technikai dolgokhoz?
Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre