Webinárium - Hatékonyság növelése az árösszehasonlító oldalakon


2020-04-08 14:00 - 15:30

Aba, online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét egy online rendezvényre:Hatékonyság növelése az árösszehasonlító oldalakon a jelen helyzetben

 

Rendezvény szervezői: Growww Digital, Dataweps

Rendezvény időpontja: 2020. április 08. 14:00

Az elmúlt hetekben az online kereskedelem szerepe felértékelődött, és egyúttal a versenyhelyzet is erősödött.

A vezető árösszehasonlító oldalak (Árukereső, Favi, Glami, Shopalike) egy átlag magyar e-commerce szereplő marketing mixében alul vannak optimalizálva a többi csatornához képest. Az első magyar esettanulmányok példáján keresztül megmutatjuk, hogy nem csak árazás kérdése, hogy hatékonyabbak legyenek az árösszehasonlító csatornáink.

A megfelelő eszközökkel és keretrendszerrel akár pár hét alatt növelni lehet az árösszehasonlító csatornák megtérülését.

Erről a manapság rendkívül aktuális témáról, hallhattok, és kérdezhettek Szabó Lászlótól (Growww Digital), és Rédey Ivántól (Dataweps).

Bővebben a webináriumról itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.

 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre