Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vectory ERP (5 felhasználó)

(Vector Üzleti Információs Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

10% kedvezményt adunk a programban regisztrált cégek számára a Vectory megvásárolni kívánt moduljainak licencdíjából. Többletszolgáltatás: egy személyes és ingyenes szoftverbemutató keretében bemutatjuk Önöknek a Vectory kínálta lehetőségeket, egyeztetve az Önök igényeivel.

Ára: 2 250 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 025 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
Poli-farbe Vegyipari Kft.
építőipar
Merkbau Kft.
egyéb szolgáltatás
Alpha-Vet Kft.

VECTORY, magyar fejlesztésű, komplex, integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) alapvető és specifikus megoldásokkal a webáruháztól a könyvelésig. Főbb moduljai: rendelés, készlet, számla, pénzügy, számvitel, kontrolling, EDI, webáruház, work-flow, CRM, szerviz, projekt, gyártás, raktár automatizálás.

Termékünk a Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer SZÉLES MODULKÍNÁLATának és TESTRESZABHATÓságának köszönhetően alkalmas bármely területen működő vállalat számára. Megkönnyíti a vállalat működtetését és ellenőrzését, lehetőséget biztosít, hogy a vezetők döntéseiket tényekre alapozva, időben hozhassák meg. MODULÁRIS FELÉPÍTÉSŰ A Vectory komplex ERP, moduljaink tetszőleges összeállításban használhatóak az adott szervezet igényei szerint. FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK: Támogatást nyújtunk a BEVEZETÉS és az ÜZEMELTETÉS teljes szakaszában. FEJLESZTÉS Cégünk a rendszer testreszabását is vállalja egyedi igények kiszolgálására. A rendszert folyamatosan fejlesztjük a jogszabályi és gazdasági környezet indukálta változások időben történő lekövetésére. A Vectory 100%-BAN MAGYAR fejlesztésű és magyar tulajdonban levő rendszer. 27 ÉVES TAPASZTALATTAL rendelkezünk. Vállalatunk az ügyviteli szoftver piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis- és középvállalatok, illetve multinacionális cégek leányvállalatainak is KORSZERŰ vállalatirányítási rendszert tudunk biztosítani. A Vectory rugalmasan képes alkalmazkodni a különböző cégek üzleti igényeihez, mivel a működésüknek leginkább megfelelő paraméterek beállításával személyre szabott rendszert tudunk biztosítani számukra. REFERENCIÁINKat megtekintheti a www.vector.hu oldalon. Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk cégcsoportok, egymástól távol lévő telephelyek, boltok, raktárak, regionális központok egyetlen, on-line kapcsolatban lévő rendszerként történő üzemeltetésében. Több száz távoli munkahelyről dolgoznak évek óta nagy biztonsággal a Vectory rendszerrel. A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, mely a Vectory kereskedelmi moduljainak licenc díjára vonatkozik, 5 felhasználóra. Érdeklődőinknek minden esetben, az egyedi igények felmérését követően, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATot adunk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban